Acceleratorul de Sustenabilitate pentru ONG-uri

 

Descoperă cum #AccelerămFapteBune și sprijinim sectorul ONG din România!

 

Key Info

 • Promotor și Partener

  Asociația Young Initiative, în parteneriat cu Fundația World Vision România

 • Perioada

  Septembrie 2021 – Octombrie 2023

 • Locație

  Național

 • Buget

  237.337 euro

 • Finanțator

  Programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021

 

 

Ce ne propunem?

 • Accelerăm 20+ ONG-uri

  Un program complex de tip Accelerator ONG care oferă intervenție directă prin sesiuni de mentorat și coaching pentru 24 de ONG-uri din România. 12 dintre acestea vor fi din mediul rural și urban mic, iar celelalte 12 vor fi din domeniul tineretului, educației civice, drepturile omului și mediu înconjurător. Pachetul oferit ONG-urilor beneficiare include asistență de 16 luni din partea unui coach, o analiză-diagnostic, un Plan de Schimbare Organizațională și sprijin pentru punerea în aplicare, 2 întălniri de rețea cu ceilalți beneficiari, 1 vizită la sediu, o strategie de exit din program.

 • 3 cursuri MOOC

  Crearea a trei cursuri în format MOOC (Massive Open Online Course) pe tematici precum Reziliență Organizațională, Comunicare Nonprofit și Bună Guvernanță deschise întregului sector ONG din România. Cursurile vor fi pilotate în rândul beneficiarilor Acceleratorului ONG, iar ulterior vor fi lansate public în 2023.

 • Instrument Self-Accelerator

  Dezvoltarea unui instrument de tip Self-Accelerator care integrează metode și tehnice de dezvoltare organzațională care pot fi accesate și puse în practică, în mod neasistat, de orice ONG din România. Acestea vor aduna metodele folosite în cadrul Acceleratorului ONG, fiind ulterior adaptate pentru folosirea individuală.

 

 

 

Află mai multe

 

Website proiect

 

 

 

Promotor Partener

 

Proiectul este derulat de Asociația Young Initiative în parteneriat cu Fundația World Vision România și beneficiază de o finanțare în valoare de 237.337 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.orgInformații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.