Apel Recrutare Asistent Proiect (Voluntariat)

Campanie Recrutare: Asistent Proiect “Punti catre cunoastere”

PROIECT: Punti catre cunoastere

 

De peste 6 ani sprijinim copiii si tinerii institutionalizati din Sectorul 4 prin proiectul „Punti catre cunoastere”, iar acum avem nevoie de tine pentru a ne ajuta sa formam si sa pregatim noi echipe de voluntari care sa fie alaturi de acesti copii in procesul lor de invatare si dezvoltare. Ne propunem atat sa-i sprijinim in procesul lor de dezvoltare personala, cat si sa-i ajutam sa-si dezvolte spiritul creativ si abilitatile de viata independenta. Altfel spus, prin acest proiect continuam sa facem ceea ce stim cel mai bine: Empowering people through education!

 

 

 

Info campanie

 • Proiect

  Punti catre cunoastere

 • Scopul proiectului

  Cresterea gradului de acces la educatie de calitate, non-formala, pentru copiii si tinerii institutionalizati aflati in evidenta Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 Bucuresti.

 • Locatie

  Bucuresti

 • Tip contract

  Contract de voluntariat in baza Legii nr. 78/2014, pe baza caruia vei primi un certificat de voluntariat ce iti va recunoaste experienta profesionala.

 • Alocare de timp necesara

  Minim 5 ore/saptamana, pentru cel putin 8 luni

 • Beneficiari proiect

  In fiecare apartament locuiesc cate 6 beneficiari (copii/tineri cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani; in fiecare apartament varstele sunt apropiate). Activitatile voluntarilor se pot desfasura in intervalul 16:00 – 19:00, de luni pana duminica.

Crezi in puterea copiilor de a schimba lumea, atata timp cat beneficiaza de o educatie corespunzatoare? Crezi ca fiecare copil ar trebui sa aiba parte de o educatie de calitate, indiferent de mediul din care provine sau statutul familial? Si iti doresti sa contribui si tu la dezvoltarea copiilor si sa aduci schimbarea in viata lor? Hai in echipa „Punti catre cunoastere”!

 

Ce vei avea de facut?

 • Project management

  Vei colabora cu managerul de proiect si vei oferi suport in toate activitatile proiectului „Punti catre cunoastere”. Te vei implica activ in supervizarea si coordonarea voluntarilor „Punti catre cunoastere” pe tot parcursul lor. De asemenea, le vei oferi suport in redactara si livrarea rapoartelor periodice de activitate si vei ajuta la construirea relatiilor intre voluntari si personalul din apartamentele de tip familial.

 • Formarea si coordonarea echipelor de voluntari

  Te vei implica in recrutarea si dezvoltarea echipelor de proiect, atunci cand este necesar, si vei participa la interviuri. Periodic, vei verifica dosarele voluntarilor, noi si vechi, astfel incat sa te asiguri ca includ toate documentele necesare desfasurarii activitatilor de voluntariat in apartamentele de tip familial.

 • Training voluntari

  Vei organiza periodic training-uri si intalniri interne pentru voluntarii din proiecte si te vei implica in promovarea anumitor activitati ale proiectului in social media si/sau arhivarea de poze si pregatirea unui media kit al proiectului.

 

Cu ce vii tu?

 

Poti dedica proiectului cel putin 4 ore/saptamana si iti poti asuma o implicare pe termen lung, de minimum 6 luni;

Esti pasionat (de fapt, ultra-pasionat!) de lucrul cu tinerii si poti interactiona usor cu ei; Ai o energie pozitiva si iti place sa ii motivezi pe cei din jurul tau;

Iti doresti sa-ti dezvolti abilitatile de project manager si de coordonare intr-un mediu prietenos si flexibil;

Ai spirit de initiativa, esti dinamic si motivat de dorinta de a contribui la dezvoltarea comunitatii prin educatie;

Dai dovada de flexibilitate si creativitate, in special atunci cand vine vorba de identificarea de solutii;

Esti perfect constient de faptul ca orice rezultat puternic apare in timp, cu eforturi consistente, atat la nivel personal, cat si comunitar;

Cu ce venim noi?

Oportunitatea de a te implica in proiecte cu impact social si comunitar, cu efecte pe termen lung;

Pachet de training de inductie si oportunitatea de a lucra cu voluntari cu expertiza in diverse industrii;

Un mediu flexibil, care incurajeaza creativitatea si unde ideile bune isi au intotdeauna locul lor;

Vei putea participa la mobilitati europene Erasmus+, cum ar fi schimburi de tineri, training-uri ori seminarii, care te vor ajuta sa iti dezvolti o foaaarte mare zona de soft skills, dar si sa cunosti tineri din alte tari cu interese similare;

Certificat de voluntariat care va ingloba si un rezumat al performantelor, de-a lungul implicarii in AYI;;

 

 

Calendarul campaniei

 • Lansarea Campaniei

  Campania de recrutare se desfasoara pana la 17 martie 2020. Poti aplica folosind formularul online de mai jos, iar ulterior fiecare candidatura este evaluata de catre o echipa mixta.

 • Interviuri de selectie

  Candidatii care trec de etapa formularului de aplicatie vor fi invitati la un interviu de selectie.

 • Inceperea activitatii

  Voluntarul nou va insoti managerul de proiect pentru a cunoaste echipele de proiect, locatia si membri apartamentelor de tip familial, tot timpul primind suport din partea echipei de resurse umane si a echipei de proiect pentru etapa de inductie si integrare in proiect.

 

 

 

Cum aplici

 • 1. Completezi formularul de aplicare al AYI pana 31 martie;
 • 2. Daca vei trece de etapa formularului, vei fi chemat la proba intermediara, iar apoi la interviul de selectie;
 • 3. Felicitari, acum iti poti demara activitatea! 

 

 

 

Aplica pentru a deveni voluntar