Blogunteer.ro

Copy of logo_blogunteer_02

Screen Shot 2014-05-02 at 14.33.39

 

 

 

Initiator: Asociatia Young Initiative

 

In Brief: In Romania se intampla zi de zi foarte multe lucruri frumoase care schimba in bine comunitatea. Blogunteer.ro isi propune sa iti spuna toate aceste povesti, sa iti prezinte oamenii si organizatiile care schimba Romania prin voluntariat. Afla povestea voluntariatului din Romania pe Blogunteer.ro!

 

Blogunteer spune povestea voluntariatului din: Septembrie 2010

 

 

 

 

 

Blogunteer este un blog colectiv scris de şi pentru voluntarii din România, care îşi propune să promoveze spiritul de voluntar şi voluntariatul în rândul tinerilor din ţara noastră, formând în acelaşi timp şi o comunitate în jurul său.  Dorim să evidenţiem de asemenea şi beneficiile pe care voluntariatul le are asupra tinerilor în spectrul dezvoltării personale şi profesionale a acestora.
Hai că asta nu ar trebui să fie aşa de greu. :) Numele este practic format din 2 cuvinte, “blog” si ‘volunteer”. Voluntari care fac blogging. Îndemn către cititorii blogului să faca voluntariat. Comunitate a voluntarilor şi a celor care sunt tentaţi să facă voluntariat. Şi putem continua.
Grupul-ţintă al blogului îl reprezintă atât tinerii care fac voluntariat şi sunt pasionaţi de acest lucru, cât şi cei care se încadrează în categoria “indiferenţi/nehotărâţi”, pe care ne propunem să-i atragem către voluntariat.
O echipă  tânără căreia îi place să fie puternic implicată în viaţa comunităţilor din care fac parte. Suntem tineri pasionaţi de voluntariat şi vrem le insuflăm şi altora această pasiune. Redactorii Blogunteer provin din toate regiunile Romaniei.

 

Ce gasesti pe Blogunteer.ro?

 

Povestile voluntarilor din Romania si din lume
Stiri, noutati legate de voluntariat
Proiecte si oportunitati speciale pentru tine
Interviuri
Povestile ONG-urilor
Fotoreportaj

 

 

Devino Redactor         Doneaza pentru sustinerea proiectului          Viziteaza Blogunteer.ro