Investeste in tineri! 2% e primul pas!

De ce sa redirectionezi 2% catre AYI?

 • Sprijini educational mii de copii, tineri si comunitati

  In AYI facem un lucru esential: dezvoltam oameni si comunitati prin educatie. De la copiii institutionalizati pana la comunitatile care au nevoie de sprijin pentru dezvoltare, credem ca solutia pentru o Romanie puternica este educatia.

 • Ne ajuti sa ne continuam misiunea

  Majoritatea activitatilor noastre sociale de sprijinire a copiilor institutionalizati, dar si unele initiative educationale importante, se desfasoara fara finantare externa si se bazeaza exclusiv pe sprijinul celor ca tine pentru a continua.

 • Este gratuit si rapid

  Prin completarea declaratiei 230 ii spui statului ca o parte din impozitul pe care i l-ai platit deja anul trecut va merge catre un ONG, ceea ce inseamna ca intregul proces nu presupune niciun cost pentru tine.

Descarca Declaratia 230*

 

* Formularul poate fi deschis doar cu Adobe Reader direct pe calculatorul tau, si nu in browser, intrucat incepand cu anul 2015 acesta este interactiv. Cand intri in browser si vezi mesajul “Please wait…” pur si simplu apasa butonul download.

 

 

 

Instructiuni de completare

Daca te-ai hotarat sa redirectionezi cei 2% catre Asociatia Young Initiative, vei avea nevoie de urmatoarele date pe care sa le introduci in declaratia 230:

 • Cod de identificare fiscala: 26243046
 • Cont bancar: RO88RNCB0075115267840001 (deschis la BCR Sector 4 Bucuresti)

 

Procedura de redirectionare nu dureaza decat 5 minute, si consta in completarea Declaratiei 230, pe care o poti descarca mai jos. Aceasta trebuie depusa pana pe 25 mai a fiecarui an la organul fiscal de care apartii.

 

Nota: In declaratia 230 se completeaza sectiunea I cu datele contribuabilului, la sectiunea II se bifeaza optiunea “2. Sustinerea unei entitati nonprofit”, suma nu se completeaza, iar la sfarsit se semneaza in dreptul campului “Semnatura contribuabil”.

 

Atentie! Incepand cu 2015, ANAF a modificat modelul declaratiei 230. Aceasta se prezinta acum ca fisier PDF interactiv, drept urmare va trebui sa aveti ultima varianta de Adobe Reader instalata pe calculator si veti putea accesa fisierul exclusiv dupa descarcarea acestuia in calculator, si nu in browser, pe telefon/tableta sau alte medii. 

 

 

Ce poti face cu Declaratia 230 dupa ce o completezi?

 • O poti duce la organul fiscal de care apartii (Administratia Financiara), direct sau prin posta; Afla aici adresa Administratiei Financiare de care apartii;
 • O poti lasa la Biblioteca Ion Creanga, Str. General Christian Tell nr.10, Sector 1, Bucuresti (sau o poti trimite prin posta);
 • Poti depune declaratia 230 online prin Spatiul Privat Virtual de la ANAF, pe care il poti deschide foarte simplu;

 

 

 

Viitorul unei comunitati depinde de educatia pe care o ofera. Redirectioneaza 2% si investeste in educatie!

Fii alaturi de noi si hai sa dezvoltam impreuna un numar cat mai mare de oameni si comunitati prin educatie! Hai sa dezvoltam Romania!