ImpACT+ (Cercetare youth-led; Resurse Erasmus+ ONG)

Info proiect

 • Organizator

  The Youth Company (Olanda)

 • Finantator

  Uniunea Europeana prin programul Erasmus+, Actiunea-Cheie 2 Parteneriate Strategice.

 • Componente principale

  Prima cercetare youth-led despre impactul programelor Erasmus+; Set de bune practici pentru ONG-urile de tineret care doresc să sporească impactul proiectelor Erasmus+ pe care le implementeaza;

 • Parteneri

  Asociatia Young Initiative (Romania), Universitatea Saxion (Olanda), Europimpulse (Spania), Juventude da Vila Fonche (Portugalia), MES (Lituania), Talk About Youth Project (Irlanda)

 • Durata

  Septembrie 2017 – Mai 2019

 • Scopul proiectului

  Analiza impactului pe care 6 programe multi-mobilitate Erasmus+ l-a avut asupra tinerilor.

 

 

 

Ce am realizat?

 • Cercetare youth-led impact Erasmus+

  Pornind de la 6 programe de tip multi-mobility implementate in perioada 2015-2017, am realizat prin intermediul unei echipe de tineri cercetatori o cercetare de tip youth-led pentru a analiza impactul asupra tinerilor, lucratorilor de tineret si comunitatii. Cercetarea a fost coordonata de Universitatea Saxion (Olanda).

 • Broșură artistică rezultate

  Tineri artisti din 7 tari au ilustrat rezultatele cercetarii pe capitolele acesteia, astfel ca poti gasi o brosura dinamica, atat cu ilustratii originale, cat si cu descrierea rezultatelor obtinute.

 • 12 bune practici pentru ONG-uri

  Pentru a sprijini organizatiile de tineret care implementeaza proiecte Erasmus+ sa sporeasca impactul acestora, am creat un pachet de 12 bune practici numai bune de pus in aplicare, intr-un format online interactiv, usor de folosit.

 • Rețea informală ONG-uri

  Cele 7 organizatii au format o retea informala prin care doresc sa promoveze programele de tip youth-led multi-mobility si sa lucreze impreuna pentru cresterea impactului acestora in comunitate.

 

 

 

 

Descopera instrumentele pe care le poti folosi

Raport Cercetare Impact Erasmus+

Descopera ce impact au programele Erasmus+ asupra tinerilor, lucratorilor de tineret, dar si asupra comunitatii. Raportul este intocmit si coordonat de catre Universitatea Saxion din Olanda.


Brosura Rezultate Cercetare

Daca rapoartele de cercetare nu iti plac prea mult, ai la dispozitie si o brosura animata cu prezentarea principalelor rezultate obtinute in cadrul cercetarii.


12 Bune Practici pentru Impact+ in proiectele tale Erasmus+

Faci parte dintr-o organizatie care implementeaza sau isi doreste sa implementeze proiecte de mobilitate Erasmus+? hAYI sa descoperim impreuna un pachet de 12 bune practici ce iti pot veni in ajutor!

 

 

 

 

 

 


Proiectul a fost dezvoltat cu sprijinul