Investește în tineri! 3,5% e primul pas!

De ce să redirecționezi 3,5% către AYI?

 • Sprijini educațional mii de copii, tineri și comunități

  În AYI facem un lucru esențial: dezvoltăm oameni și comunități prin educație. De la copiii institutionalizați până la comunitățile care au nevoie de sprijin pentru dezvoltare, credem că soluția pentru o Românie puternică este educația.

 • Ne ajuți să ne continuăm misiunea

  Majoritatea activităților noastre sociale de sprijinire a copiilor institutionalizați, dar și unele inițiative educaționale importante, se desfășoară fără finanțare externă și se bazează exclusiv pe sprijinul celor ca tine pentru a continua.

 • Este gratuit și rapid

  Prin completarea declarației 230 îi spui statului că o parte din impozitul pe care i l-ai plătit deja anul trecut va merge către un ONG, ceea ce înseamna ca întregul proces nu presupune niciun cost pentru tine.

Descarcă Declarația 230*

 

* Formularul poate fi deschis doar cu Adobe Reader direct pe calculatorul tău, și nu în browser, întrucât incepand cu anul 2015 acesta este interactiv. Când intri în browser și vezi mesajul „Please wait…” pur și simplu apasă butonul „Download”.

 

 

 

Instrucțiuni de completare

Dacă te-ai hotărât să redirecționezi cei 3,5% către Asociația Young Initiative, vei avea nevoie de următoarele date pe care să le introduci în declarația 230:

 • Cod de identificare fiscală: 26243046
 • Cont bancar: RO88RNCB0075115267840001

 

Procedura de redirecționare nu durează decât 5 minute, și constă în completarea Declarației 230, pe care o poți descărca mai jos. Aceasta trebuie depusă până pe 25 mai a fiecarui an la organul fiscal de care aparții.

 

Notă: În declaratia 230 se completează sectiunea I cu datele contribuabilului, la secțiunea II se bifează opțiunea „2. Susținerea unei entități nonprofit”, suma nu se completează, iar la sfârșit se semnează în dreptul câmpului “Semnătura contribuabil”.

 

Atenție! Începând cu 2015, ANAF a modificat modelul declarației 230. Aceasta se prezintă acum ca fișier PDF interactiv, drept urmare va trebui să aveți ultima variantă de Adobe Reader instalată pe calculator și veți putea accesa fisierul exclusiv după descărcarea acestuia în calculator, și nu în browser, pe telefon/tabletă sau alte medii. 

 

 

Ce poți face cu Declarația 230 după ce o completezi?

 

 

 

Viitorul unei comunități depinde de educația pe care o oferă. Redirecționează 2% și investește în educație!

Fii alături de noi și hai să dezvoltăm împreună un număr cât mai mare de oameni și comunități prin educație! Hai să dezvoltăm România!