Knowledge Builders 3

11896543_10207965493874080_3040757629936571039_oOrganizator: Asociatia Young Initiative

 

Finantator: Comisia Europeana prin programul Erasmus+, Serviciul European de Voluntariat

 

Grant aprobat: 33.547 euro

 

Durata: Stagiul de voluntariat al beneficiarilor se deruleaza intre 1 octombrie 2015 – 30 iunie 2016 (9 luni).

 

Descriere: Knowledge Builders 3 aduce in Bucuresti 6 voluntari europeni care timp de 9 luni sprijina proiectele si activitatile Asociatiei, promoveaza educatia non-formala si voluntariatul si lucreaza cu beneficiarii AYI. Cei 6 voluntari din Spania, Franta, Germania, Austria si Grecia lucreaza cu copiii institutionalizati din cadrul “Punti catre cunoastere” si Click&Know, organizeaza workshop-uri in BiblioLounge, contribuie la povestile Blogunteer.ro si ofera sprijin administrativ Asociatiei. Mai mult, voluntarii organizeaza si propriile activitati, intregul stagiu fiind un important cumul de oportunitati de invatare si dezvoltare.

 

Printre activitatile noi desfasurate de catre voluntari se numara workshop-urile de educatie non-formala desfasurate in cadrul Liceului Tehnologic “Dragomir Hurmuzescu” Bucuresti pentru tinerii cu oportunitati reduse din cadrul acestuia, dar si cele pentru Liceul Cronos si Gradinita nr. 255.

 

Tari si organizatii partenere: 

 

 

  • Spania (Consejoven Ciudad Real)
  • Franta (Centre Regional Information Jeunesse Champagne-Ardenne)
  • Italia (FuturoDigitale)
  • Germania (Open Doors International)
  • Polonia (Stowarzyszenie Promocji Wolontariatu)

 

 

Acest proiect este finantat de Uniunea Europeana prin intermediul programului Erasmus+. Intreaga responsabilitate pentru continutul acestei pagini apartine autorului.