Tinerii Fara Adapost: Provocari si Solutii

Hai sa vedem impreuna ce solutii se pot aplica din ziua 1!

 

Tinerii si persoanele fara adapost sunt deseori pe ultimele puncte de pe agenda. Insa in ultimii 2 ani noi ne-am decis sa exploram putin subiectul, iar acum ne dorim sa iti aducem pentru prima oara un pachet de provocari si solutii, Carta Alba pentru Tinerii Fara Adapost din Romania, ce va fi lansata la conferinta. Carta Alba este rezultatul muncii Grupului de Lucru pentru Tinerii Fara Adapost, ce reuneste experti din institutii publice si ONG-uri din domeniu. Asadar, hAYI la explorare!

 

 

Info conferinta

 • Proiect

  Conferinta “Tinerii Fara Adapost: Provocari si Solutii” / Proiect Overhope, Parteneriat Strategic Erasmus+

 • Format

  Panel cu speakeri + Lansare White Paper + Activitati interactive si de networking facilitat

 • Locatie

  Spatiul Public European, Bucuresti

 • Data

  7 iunie 2017, orele 15:00 – 18:00

 • Cost participare

  Gratuit

 • Finantator

  Co-finantat de Uniunea Europeana prin programul Erasmus+, Actiunea-Cheie 2 – Parteneriate Strategice

 

Program

 • 15:00 - 15:30 Sosirea participantilor

  Ne adunam incetisor, ne cunoastem si ne pregatim sa exploram impreuna provocarile si solutiile referitoare la tinerii fara adapost din Romania.

 • 15:30 - 16:15 Panel speakeri

  Aflam de la reprezentanti ai unor institutii publice si ONG-uri despre noi perspective referitoare la incluziunea sociala, dar si povestea proiectului si a Cartei Albe. Lista speakerilor va fi publicata in apropierea conferintei.

 • 16:30 - 18:00 Ateliere interactive si networking facilitat

  Credem puternic in non-formal, astfel ca te invitam la un World Cafe pentru a descoperi structurat problemele principale ale tinerilor fara adapost din Romania, principalele solutii, dar si recomandarile din domeniu. Aducem laolalta perspective diferite, dar participam si la activitati facilitate de networking, pentru ca cei din sector sa se cunoasca mai bine si sa poata colabora.

 

Inscrieri

 • Pentru cine este conferinta?

  Daca te intereseaza tematica tinerilor fara adapost sau lucrezi cu tineri din medii defavorizate, te asteptam cu drag la conferinta! Fie ca esti dintr-o institutie publica, ONG sau un expert individual, hai sa exploram impreuna subiectul!

 

Finantator Contribuie la

 

Acest proiect este finantat de Uniunea Europeana prin intermediul programului Erasmus+. Intreaga responsabilitate pentru continutul acestei pagini apartine autorului.