Doneaza

Doneaza

Project Description

Hai sa construim impreuna acea Romanie pe care ne-o dorim cu totii, acea Romanie bazata pe educatie si cunoastere! Sprijina programele noastre educationale adresate copiilor si tinerilor si pune si tu o caramida la aceasta fundatie!

 

La Asociatia Young Initiative credem ca Romania se poate dezvolta intr-un mod corespunzator daca investim in educatia copiilor si a tinerilor, cei care reprezinta practic viitorul tarii. Un viitor din ce in ce mai incert, plin de provocari globale si o competitie in crestere. Avand o educatie solida, atat formala cat si non-formala, copiii si tinerii nostri vor putea face fata mult mai usor acestor provocari, contribuind decisiv la construirea unei noi Romanii, bazata pe valori, cunoastere si competenta.

Cu ajutorul sustinatorilor nostri, sprijinim zeci de copii institutionalizati (abuzati, abandonati, neglijati, orfani) pentru a beneficia de o educatie si atentie corespunzatoare, oferim suport tinerilor pentru a se dezvolta personal si profesional si pentru a face fata provocarilor in crestere de pe piata muncii si nu numai, sustinem dezvoltarea voluntariatului din Romania prin intermediul Blogunteer.ro, oferim acces tinerilor la proiecte internationale si schimb de experienta si cultura si multe altele.

Despre munca si valoarea unui ONG pentru comunitate vorbesc insa cel mai bine rezultatele. Consideram ca aceasta este cartea noastra de vizita si te invitam sa o vizionezi la pagina Rezultate obtinute.
 

Pe cine ajut donand, concret?

+ Celelalte proiecte dezvoltate sau in curs de planificare. Afla ce proiecte derulam.

[gdl_gallery title=”donatii” width=”165″ height=”300″ ]

Vezi ce rezultate am obtinut pana acum si unde s-au dus banii donatorilor si sustinatorilor nostri

[message_box title=”Cum poti dona” color=”green”]

[/message_box]

[message_box title=”Cont RON” color=”blue”]RO88RNCB0075115267840001 (BCR)[/message_box]

[message_box title=”Cont EURO” color=”yellow”]RO34RNCB0075115267840003 (BCR); SWIFT: RNCBROBU[/message_box]

 

Doneaza prin DonatiiOnline.ro Doneaza prin PayPal Doneaza prin PayPal Lunar/Anual

Pentru alte tipuri de donatii te rugam sa ne contactezi pe adresa de email info at younginitiative.org sau direct prin intermediul paginii Contact (click) .

* Incepand cu data de 11 octombrie 2010, AYI este membra a site-ului DonatiiOnline.ro, site aflat sub patronajul Ministerului Culturii, si poate accepta astfel donatii online prin plata cu cardul. Sistemul este implementat si administrat din punct de vedere tehnic de catre GeCad ePayments, lider pe segmentul platilor online cu cardul in Romania.

** Plata prin PayPal se face cu cardul de debit/credit sau din contul de PayPal. Nu este necesar cont de PayPal pentru a putea face donatii prin acest canal.

 

Orice suma donata poate avea un impact, indiferent ca este vorba de 10 sau 50 RON.

 

Contributia ta conteaza!

  Add to Favorites

Project Details

Date August 24, 2012 Author Asociatia Young Initiative