Publicatii

RAPOARTE

ANUALE

În fiecare an, Asociația Young Initiative publică raportul de activitate pentru anul precedent, cel târziu în luna mai. Acesta conține informații referitoare la proiectele desfășurate, rezultatele obținute, dar și date financiare.

Rapoartele Anuale au o pagină dedicată pe site, unde pot fi descărcate în format PDF sau citite direct online.


The Guide for EVS

VOLUNTEERS

David (Spania) și-a desfășurat stagiul de voluntariat EVS în București în cadrul proiectului Knowledge Builders 3 și a creat în cadrul proiectului personal un ghid pentru alți voluntari EVS care își încep această aventură. Recomandăm ghidul organizațiilor implicate în proiecte EVS, dar și celor care vor pleca sau au început un astfel de stagiu.

Ghidul este disponibil exclusiv în limba engleză.

 

Volunteer Today, Employee Tomorrow

TOOL KIT

În cadrul proiectului “Volunteer Today, Employee Tomorrow”, finanțat prin programul european Erasmus+, AYI și partenerii săi au realizat un tool kit  dedicat organizațiilor care lucrează cu voluntari EVS (European Voluntary Service).

ToolKit-ul este disponibil doar în limba engleză.

 

 

WHAT MAKES US

EUROPEANS

Broșura “What makes us Europeans?” a fost creată în contextul proiectului “Common Heritage, Common Future”, finanțat prin programul european Erasmus+. 

Broșura este disponibilă doar în limba engleză.

 

 

YOUR BOARDING PASS

TO EVS

Proiectul “Volunteer Today, Employee Tomorrow” a produs și un scurt filmuleț cu sfaturi pentru voluntarii care își doresc să plece în stagii europene de voluntariat. Filmulețul poate fi cu ușurință utilizat și de către organizațiile de trimitere.

Filmulețul poate fi vizionat pe YouTube.

 

 

 

Cercetare tineri fara adapost

OVERHOPE

În perioada 2014 – 2017 Asociația Young Initiative este partener în cadrul proiectului Overhope (Overcoming Homelessness Among Young People), în cadrul unui parteneriat strategic finanțat prin programul Erasmus+. Momentan se lucrează la definitivarea și completarea unei cercetări despre situația tinerilor și persoanelor fără adăpost din București, precum și infrastructura existentă pentru sprijinirea acestora.

Cercetarea va fi disponibilă în 2016.