Publicații

RAPOARTE

ANUALE

În fiecare an, Asociația Young Initiative publică raportul de activitate pentru anul precedent, cel târziu în luna mai. Acesta conține informații referitoare la proiectele desfășurate, rezultatele obținute, dar și date financiare.

Rapoartele Anuale au o pagină dedicată pe site, unde pot fi descărcate în format PDF sau citite direct online.

 

RESURSE

PENTRU ONG-URI

Asociația Young Initiative vine în sprijinul ONG-urilor din România cu un pachet de resurse, prin intermediul Centrului pentru Managementul Organizațiilor Nonprofit. Descoperă cursuri online, resurse educaționale, bune practici, board game de planificare strategică și multe altele!

Starter Kit-ul pentru ONG-uri este disponibil pe site-ul management-ong.ro (deținut tot de către AYI).

 

Impact of International Youth Work (Erasmus+)

RAPORT CERCETARE

7 organizatii din Europa au realizat prima cercetare de tip youth-led prin care au dorit sa vada care este impactul mobilitatilor Erasmus+ asupra tinerilor, lucratorilor de tineret si comunitatii. Descopera rezultatele in raportul de cercetare, intocmit de Universitatea Saxion din Olanda!

Ghidul este disponibil exclusiv în limba engleză.

 

 

Carta Albă a

Tinerilor Fără Adăpost

Descoperă cu ce probleme se confruntă tinerii fără adăpost din România, dar și ce soluții pot exista pentru a le face viața mai bună.

Carta Albă își propune să stea la baza unor viitoare politici publice pe această tematică.

 

The Guide for EVS

VOLUNTEERS

David (Spania) și-a desfășurat stagiul de voluntariat EVS în București în cadrul proiectului Knowledge Builders 3 și a creat în cadrul proiectului personal un ghid pentru alți voluntari EVS care își încep această aventură. Recomandăm ghidul organizațiilor implicate în proiecte EVS, dar și celor care vor pleca sau au început un astfel de stagiu.

Ghidul este disponibil exclusiv în limba engleză.

 

Volunteer Today, Employee Tomorrow

TOOL KIT

În cadrul proiectului “Volunteer Today, Employee Tomorrow”, finanțat prin programul european Erasmus+, AYI și partenerii săi au realizat un tool kit  dedicat organizațiilor care lucrează cu voluntari EVS (European Voluntary Service).

ToolKit-ul este disponibil doar în limba engleză.

 

 

WHAT MAKES US

EUROPEANS

Broșura “What makes us Europeans?” a fost creată în contextul proiectului “Common Heritage, Common Future”, finanțat prin programul european Erasmus+. 

Broșura este disponibilă doar în limba engleză.

 

 

YOUR BOARDING PASS

TO EVS

Proiectul “Volunteer Today, Employee Tomorrow” a produs și un scurt filmuleț cu sfaturi pentru voluntarii care își doresc să plece în stagii europene de voluntariat. Filmulețul poate fi cu ușurință utilizat și de către organizațiile de trimitere.

Filmulețul poate fi vizionat pe YouTube.