Webinar – De la CV la un loc de muncă

Webinar – De la CV la un loc de muncă

 

Ești în căutarea unui job și nu știi de unde să începi cu pregătirea?

 

Ai vrea să vorbești cu specialiști în recrutare, care să-ți spună cum se face un CV care atrage atenția?

 

Nu știi ce fel de întrebări vei primi la interviul de selecție, dar totuși ai vrea să te pregătești pentru ele?

 

hAYI la webinar și învață de la specialiști în recrutare cum să-ți faci CV-ul, să te antrenezi pentru interviul de selecție sau chiar să te pregătești pentru următorul pas în carieră.

 

Key Info

 • Tip eveniment

  Webinar

 • Tema

  Cum să ne pregătim pentru un proces de recrutare (CV, căutare job interviu de angajare)

 • Locație

  Online, prin aplicația Zoom

 • Data

  28 aprilie (18:00 – 19:30)

 • Număr participanți

  maxim 100

 • Moderator

  Dragoș Dănilă, ofițer relații internaționale în cadrul Asociației Young Initiative

 

 

 

Ce experiență au invitații noștri și despre ce vor discuta?

 • Oana Constantinescu

  Oana este pasionată de oameni. Actualmente HR Business Partner, are o experiență de peste 12 ani în diverse arii ale HR-ului, atât în companii mari, cât și în consultanță. Totodată, din 2010 activează ca HR Manager voluntar în mediul non-profit, folosindu-și know-how-ul în resurse umane și comunicare pentru a aduce schimbări pozitive în comunitate. În timpul liber, își cultivă hobby-ul de a scrie pe blogul său, Mămica activă, prilej cu care a demarat o campanie prin care ajută mamele să își găsească un job mai potrivit nevoilor și priorităților lor. De asemenea, Oana este vicepreședinte onorific al Asociației Young Initiative și manager al departamentului de resurse umane. În cadrul webinarului, Oana va vorbi despre cum să te pregătești pentru interviul de selecție și ne va face recomandări legate de răspunsuri, prezență și atitudine.

 • Marius Ciucă

  În 2015, Marius a fost unul dintre fondatorii Asociației Job în Sibiu. În prezent, Marius asistă specialiștii Asociației (consilieri vocaționali, psihologi) la întâlnirile cu candidații, se ocupă de administrarea comunităților online ale Asociației și oferă consultanță companiilor locale. De asemenea, Marius a creat grupul de Facebook – Job în Sibiu, în 2013. Ideea s-a dovedit un real succes, grupul reunind un număr de peste 20 000 de persoane din comunitatea sibiană, în mai puțin de un an de la apariție. Grupul facilitează intalnirea între cererea și oferta de locuri de muncă din Sibiu, dezvoltarea personală și profesională și promovează voluntariatul activ în cadrul diverselor ONG-uri locale. La webinar, Marius va vorbi despre modalitățile de a găsi rapid un loc de muncă și va veni cu recomandări privind adaptarea la piața locală a muncii.

 • Elena Șelaru

  Elena este Talent Acquisition Specialist, cu o experiență de cca 6 ani în domeniul HR, combinată în zona de Recrutare și Learning&Development. În zona de recrutare s-a axat în principal pe industria de retail, privind posturi entry-level și de specialiști în domeniul financiar-administrativ, cât și posturi de conducere pentru departamentul vânzări. Totodată, face parte din Asociația Young Initiative, în calitate de ofițer relații internaționale, din 2017. În ultimul an, Elena a fost implicată și în proiectul „United We Stand for European Values”, în calitate de facilitator activități de educație non-formală pentru tineri.

  În cadrul webinarului, Elena va povesti despre cum să îți construiești un CV și un profil de LinkedIn, astfel încăt să te diferențiezi de ceilalți candidați și să-ți mărești șansele de angajare.

 

 

 

Pe cine căutăm?

Te invităm să aplici dacă:

 

 • Ai între 16 și 35 de ani și ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să-ți dezvolți profilul profesional;
 • Ai o conexiune de Internet stabilă, îți asumi participarea integrală la webinar (1h30) și ești dispus/ă să instalezi aplicația Zoom pentru a participa la webinar (aplicația este gratuită și nu necesită crearea unui cont);
 • Îți dorești să aplici recomandările pe care le vei primi în cadrul webinarului, astfel încât să-ți găsești un loc de muncă în prezent sau să te pregătești pentru unul, în viitor;

 

Notă: Participarea este gratuită.

 

 

 

 

Aplică aici

 

 • Termen înscriere

  24 aprilie 2020 

 • Formular de Înregistrare

  Selecția participanților va fi realizată în baza formularului online.

 

Înregistrează-te