Hai sa construim impreuna acea Romanie pe care ne-o dorim cu totii, acea Romanie bazata pe educatie si cunoastere!

Sprijina programele noastre educationale adresate copiilor si tinerilor si hai sa dezvoltam impreuna oameni si comunitati prin educatie! Iti multumim.

Doneaza Online

Cine suntem

Suntem Asociatia Young Initiative si din 2009 facem ceea ce stim sa facem cel mai bine: dezvoltam oameni si comunitati prin educatie. Asta ne straduim sa realizam zi de zi, cu sprijinul unei frumoase echipe de voluntari din Romania si Europa.

Sprijinim copiii institutionalizati sa devina mai independenti si creativi, tinerii sa isi descopere potentialul si ONG-urile din Romania sa devina mai bune la ceea ce fac si sa-si poata dezvolta mai eficient comunitatile in care activeaza. Toate serviciile noastre sunt gratuite, contributia ta fiind critica pentru sustinerea programelor pe care le desfasuram.

 

 

Pe cine ajuti prin donatia ta

 • Copiii abuzati din Bucuresti

  Un copil este abuzat in Romania in fiecare zi. Unii dintre ei sunt neglijati, iar altii sunt abuzati in mod direct. In final, o mare parte ajung intr-un centru al statului. Rolul nostru este sa oferim sprijin educational prin intermediul voluntarilor, pentru a dezvolta abilitatile si creativitatea copiilor.

 • Copiii si tinerii institutionalizati din Bucuresti

  Oferim sprijin pentru peste 90 de copii si tineri institutionalizati din 3 centre din Bucuresti, prin activitati de educatie non-formala menite sa reduca din decalajul de dezvoltare al beneficiarilor. Lucram cu copii de la 6 la 14 ani cu sprijinul a peste 20 de voluntari.

 • Tinerii de 18-25 ani

  Oferim sprijin pentru dezvoltarea de “soft skills” pentru tineri, si de asemenea am lansat un spatiu unde tinerii pot sa invete si sa lucreze intr-un mediu creativ, in parteneriat cu o biblioteca publica (BiblioLounge).

 • Organizatiile nonprofit mici

  Sustinem peste 100 de ONG-uri din Romania cu instrumente inovatoare si gratuite: oferim spatiu gratuit pentru evenimente si intalniri ale ONG-urilor, un curs online gratuit in format MOOC dedicat managementului ONG-urilor, o biblioteca ONG, un board game de planificare strategica pentru ONG-uri. Toate aceste servicii sunt oferite gratuit datorita contributiilor pe care le primim, care ne ajuta sa acoperim costurile.

 

Cum poti dona

 • Card bancar, prin PayPal

  Poti dona orice suma aleasa de tine direct cu cardul, prin platforma PayPal. Nu este necesar sa ai un cont PayPal. Este cea mai rapida si sigura metoda de a dona. Poti alege o donatie flexibila cu suma aleasa de tine, sau o donatie recurenta.

 • Transfer bancar

  Transferul bancar poate fi facut din aplicatia ta de ebanking sau mergand la banca, la unul din conturile de mai jos.

 • Redirectionand 2%

  In fiecare an poti alege sa redirectionezi fara niciun cost 2% din impozitul pe venit platit statului catre un ONG. Afla mai multe pe pagina dedicata.

 • Depunere la ghiseu

  La orice sucursala BCR din tara poti face o depunere directa la ghiseu.

 

 

 

 

 

Cont RON: RO88RNCB0075115267840001 (BCR) 
 
Cont EURO: RO34RNCB0075115267840003 (BCR); SWIFT: RNCBROBU

 

 

 

 

 

Pentru alte tipuri de donatii te rugam sa ne contactezi pe adresa de email info at younginitiative.org sau direct prin intermediul paginii Contact .

 

O donatie pentru un copil sau tanar este o investitie in viitor.

Investeste in educatia unor copii si tineri si sprijina-i sa construiasca un viitor mai bun pentru noi toti!