Hai sa construim impreuna acea Romanie pe care ne-o dorim cu totii, acea Romanie bazata pe educatie si cunoastere!

Sprijina programele noastre educationale si hai sa dezvoltam impreuna oameni si comunitati prin educatie! Iti multumim.

Doneaza Online

Cine suntem

Suntem Asociatia Young Initiative si din 2009 facem ceea ce stim sa facem cel mai bine: dezvoltam oameni si comunitati prin educatie. Asta ne straduim sa realizam zi de zi, cu sprijinul unei frumoase echipe de voluntari din Romania si Europa.

Sprijinim tinerii sa isi descopere potentialul, educatorii să își ducă munca la următorul nivel si ONG-urile din Romania sa devina mai bune la ceea ce fac si sa-si poata dezvolta mai eficient comunitatile in care activeaza. Toate serviciile noastre sunt gratuite, contributia ta fiind critica pentru sustinerea programelor pe care le desfasuram.

 

 

Pe cine ajuti prin donatia ta

 • Tinerii de 18-25 ani

  Oferim sprijin pentru dezvoltarea de “soft skills” pentru tineri, si de asemenea am lansat un spatiu unde tinerii pot sa invete si sa lucreze intr-un mediu creativ, in parteneriat cu o biblioteca publica (BiblioLounge).

 • Organizatiile nonprofit mici

  Sustinem peste 100 de ONG-uri din Romania cu instrumente inovatoare si gratuite: oferim spatiu gratuit pentru evenimente si intalniri ale ONG-urilor, cursuri online gratuite in format MOOC, o biblioteca ONG, un board game de planificare strategica pentru ONG-uri. Toate aceste servicii sunt oferite gratuit datorita contributiilor pe care le primim, care ne ajuta sa acoperim costurile.

 • Educatori

  Profesorii sunt cei care influențează viața a mii de tineri de-a lungul carierei. Astfel că pregătim programe care să inspire, conecteze și să ofere resurse prin care acestia pot sa isi duca activitatea la nivelul urmator.

 

Cum poti dona

 • Card bancar / Apple Pay / Google Pay

  Poti dona orice suma aleasa de tine direct cu cardul sau prin Apple Pay ori Google Pay, prin platforma Stripe. Nu este necesar sa ai un cont Stripe. Este cea mai rapida si sigura metoda de a dona. Poti alege o donatie flexibila cu suma aleasa de tine.

 • Transfer bancar

  Transferul bancar poate fi facut din aplicatia ta de ebanking sau mergand la banca, la unul din conturile de mai jos.

 • Redirectionand 3.5%

  In fiecare an poti alege sa redirectionezi fara niciun cost 3,5% din impozitul pe venit platit statului catre un ONG. Afla mai multe pe pagina dedicata.

 

 

 

 

Cont RON: RO88RNCB0075115267840001 (BCR) 
 
Cont EURO: RO34RNCB0075115267840003 (BCR); SWIFT: RNCBROBU

 

 

 

 

Pentru alte tipuri de donatii te rugam sa ne contactezi pe adresa de email info at younginitiative.org sau direct prin intermediul paginii Contact .

 

O donatie pentru educatie este o investitie in viitor.

Investeste in educatia celor care vor sa construiasca Romania de maine!