Identitate Vizuala

Nume: Asociatia Young Initiative (recomandam utilizarea integrala a numelui fie in limba romana, fie in limba engleza “Young Initiative Association” cand este cazul, si evitarea referirii la Asociatie ca “Young Initiative”)

 

Acronim: AYI

 

Slogan: “Building bridges to knowledge and development”

 

Logo: Logo-ul Asociatiei Young Initiative este format din numele organizatiei scris cu albastru pe fond alb si o stema. Stema simbolizeaza colaborarea dintre tineri si viziunea conform careia tinerii pot reusi sa aduca o schimbare sociala pozitiva daca sunt sprijiniti (“empowered”), daca au instrumentele necesare si mai ales educatia corespunzatoare. Educatia este reprezentata de creionul si toca din mainile celor 2 tineri, ca instrumente fundamentale pentru dezvoltare si reusita in viata.

 

Conform viziunii AYI de construire a unei Romanii bazate pe educatie, culorile prezente in logo sugereaza subtil identitatea romaneasca a organizatiei.

 

logo-ayi

Logo Link Recomandari utilizare
Varianta PNG Download PNG Aceasta varianta are fundal transparent, putand fi folosita cu usurinta pe alte fundaluri, in special cele deschise. Daca fundalul apare negru va rugam sa nu folositi varianta PNG, ci JPG.
Varianta JPG Download JPG Aceasta varianta are fundal alb. Poate fi folosita intr-un mare numar de situatii. Recomandam utilizarea in special pe fundaluri de culoare deschisa, preferabil albe.
Varianta PNG White Download PNG White Aceasta varianta are toate elementele logo-ului pe culoare alba si fundal transparent. Se poate folosi pe fundaluri de culoare inchisa.

 

Pentru variantele in format vectorial ale logo-ului va rugam sa ne contactati.

 

La utilizarea logo-ului in orice format avem rugamintea de a aloca suficient spatiu in jurul tuturor laturilor (“Buffer zone”), astfel incat sa nu se suprapuna cu niciun alt element sau cu marginile documentului. De asemenea, acolo unde este posibil se va introduce link catre www.younginitiative.org (in mediul online).

 

Logo-ul AYI va fi folosit de catre terte persoane fizice sau juridice exclusiv cu aprobarea Asociatiei. Asociatia Young Initiative isi rezerva toate drepturile asupra logo-ului.