Identitate Vizuala

Nume: Asociatia Young Initiative (recomandam utilizarea integrala a numelui fie in limba romana, fie in limba engleza “Young Initiative Association” cand este cazul)

 

Acronim: AYI

 

Slogan: “Empowering people through education”

 

LOGO:

 

Culorile

Am ales o combinație optimistă, în strânsă legătură cu numele nostru: Young Initiative. Ne-am orientat către albastru pentru că simbolizează educația, elementul central al viziunii AYI, dar îndeamnă și la responsabilitate, încredere și dialog, lucruri în care credem foarte mult. Dialogul non-conflictual și aducerea la aceeași masă a tuturor celor care sunt interesați de un subiect reprezintă elemente importante ale viziunii noastre. Galbenul vine în direcția energiei și entuziasmului de a schimba în bine comunitatea în care trăim, dar și către oportunități, pentru că ne place să credem că suntem creatori de oportunități pentru copii, tineri și ONG-uri.

 

Simbolul

Îmbinarea simplității cu elementele care definesc o organizație este întotdeauna o provocare. Noul simbol reprezintă ideea de comunitate, de empowerment și lucru în echipă (inclusiv la nivel de societate). În același timp, inovarea este un element central, care ne caracterizează în multe dintre activitățile pe care le facem. De asemenea, simbolul trimite și la ideea de “safe space” pentru învățare și dezvoltare, pentru construirea de caractere și încercarea de a-ți păstra direcția indiferent de provocările care pot apărea.

 

logo-ayi

Logo Link Recomandari utilizare
Varianta PNG În curând Aceasta varianta are fundal transparent, putand fi folosita cu usurinta pe alte fundaluri, in special cele deschise. Daca fundalul apare negru va rugam sa nu folositi varianta PNG, ci JPG.
Varianta JPG Download JPG Aceasta varianta are fundal alb. Poate fi folosita intr-un mare numar de situatii. Recomandam utilizarea in special pe fundaluri de culoare deschisa, preferabil albe.
Varianta PNG White Download PNG White Aceasta varianta are toate elementele logo-ului pe culoare alba si fundal transparent. Se poate folosi pe fundaluri de culoare inchisa.

 

Pentru variantele in format vectorial ale logo-ului va rugam sa ne contactati.

 

Logo-ul AYI va fi folosit de catre terte persoane fizice sau juridice exclusiv cu aprobarea Asociatiei. Asociatia Young Initiative isi rezerva toate drepturile asupra logo-ului.